Friday, December 3, 2010

7 My 1st AwArd.. nk award jugak x?



Turkujut nyo aku dpt award.. 1st time aje dpt awrd.. padahal blog aku bese² ajew... thank and terimakasih + arigato to aecah  



terharu gilo da tahap ingus kuor kat tlinge nih . . by the way aku kne jwb 3 soklan yg d tag. . berpeluh² aku nk jwb.. eheheh! >_<


1. apakah makanan favorite anda ?
 ofkos la mknan pebret aku nasi goring daging merah + tomyam + nasi aym merah..ehehe manyak x? “mkn je bnyk tp x besor²” begitu lah kate sebilangan owg² kg tmpt aku..so nk tnye korang sikit berkaetan mkanan.. Knpe owg tension mesty mkn bnyk? Ha jwb dlm engineering terms muleh? Mcm ni. Pressure = force / area means that.. setaip kali kiter tension kite akn cube utk mkn sebanyak mungkin utk tmbah area (kebesaran perut) utk tampung force ( tekananan)..ha begitu lah serba sedikit penerangan aku..hehehe


2. siapkah manusia yang anda sayang ? 
semestinye lah mak bpk ye x? tnpe mereka kompom te x ley wujud kat dunia nih.. n syg kan dik aku 2 owg yg kecik nih.. AAN + ABG HAN.. + syg kawan² aku sebab kowg mmg best fwenz la beb.. aku ase aku xde musuh kowt sbb sgt² la mesra alam ok so syg kowg sumer la muleh? Ehehehehe..




3. berikan award ini kepada 6 kesayangan anda . 

I. nk bg kat encik sal la rajin dia kmen blog aku nih.. ehehhe sal t blnje khai mcd taw..

II. nk bg kat cik aimi shahida lah blog dia santek sanad² taw..

III. nk bg kat spe lak ea.. pk 2 3 minit sat.. haaaa..
bg kat cik ieda la nk x?

IV. ha yg ni nk bg kat cik mira.. dia ngan cik ida ni kwn beb.. ehehe..

V. nk bg kat cik shabah walaupon x knl tp dia kmen post sye.. thenx alot..

VI. ha yg ke 6 nk bg kat cik umie nadia my fwenz >_<


da3. cukup bnyk da aku menaip ni x mkn ag taw nk tag kowg nih.. ehehhe..
lunch dulu.. papai semua..
spe ag nk award? sila ankat ketiak.. eheheh masyem.. T_T

Tentang aku

nme aku khai.. d lahirkan d HSAJB.. owg johor tp da jd ipoh mari da sbb mse 2006 aku pndah ipoh.. life juz as a simple person.. now stdy kat UiTM Penang.. ai jd owg penang lak na..hahaha pakat mai cini na.. aku mek kos mechanical engineering.. susah wok..jgn men2.. bnyk sbjek killer.. aku ske kwn ngan rmai owg.. jgn malu2 jd kwn aku.. kdg2 ske prank member aku.. haha pdn mke dowg.. jahat? x la.. naseb dowg la..haha add la aku klau kowg ase ley tahan kne prank..wakenabeb..haha pape pon.. have a nice day okeyh..

    Other Recommended Posts

Comments
7 Comments

7 comments:

miraa. said...

aw! awak tag kite kah?
tenkiu2.
:D

khairul said...

miraa : eheheh yelorh.. tuk dak² yg rajin cmmnt cam miraa jew dpt >_<

iedaa. said...

okayyy. hahaha. terharu jgk. kira tag la ni ?

miraa. said...

yup idaa. anda di tag. aha

khairul said...

miraa : eheheh nah tisu nah

khairul said...

ida : eheheheee korang ley la copy tampal award ni n bg kat sesapew

Post a Comment

 
back to top